styl-domu.cz

Bílá ovčí kožešina loomi.design, 60 x 90 cm

Bílá ovčí kožešina loomi.design, 60 x 90 cm značky loomi.design snadno najdete tady a teď právě se slevou! Nabídka již od 1 590 Kč.
EAN: 4250684329744
Bílá ovčí přírodní kožešina 90x60 cm - Bonami Selection

Růžová ovčí kožešina Bonami Selection, 60 x 90 cm – Ovčí kožešiny jsou nesmrtelným interiérovým doplňkem. A není se čemu divit, mají totiž mnoho pozitivních vlastností, které umělé napodobeniny nikdy nenahradí. Pokud tedy nepočítáme neodolatelnou hebkost, kterou oceníte nejen při odpočinku na pohovce, ale i při doteku bosých nohou při vstávání z postele.

Huňatost těchto doplňků ovšem není jedinou vlastností, kterou si na nich oblíbíte. Věděli jste například, že jednotlivé chloupky jsou pokryty lanolinem, který je chrání před roztoči, zabíjí bakterie a má skvělé termoizolační vlastnosti? Díky tomu dokáže tento přírodní materiál udržet lidské tělo ve stálé teplotě, a tak jsou výrobky z něj vhodné na zimu i léto.

Jde o dílo přírody, jednotlivé kousky se proto mohou mírně lišit od produktové fotografie.

Jak o kožešinu správně pečovat?
Nikdy ji nenamáčejte celou ve vodě a nedrhněte. Lokální skvrny vyčistěte pomocí vody a speciálního čističe na vlnu. Nechejte ji oschnout na vzduchu a nepokládejte přímo na topná tělesa. Doporučujeme pravidelné profesionální číštění, ideálně jednou za 2 roky.